Beauty Doeboek

Het Beauty Doeboek

Het Beauty Doeboek daagt creatieve beautylovers  uit om aan de slag te gaan en make-up, sieraden en kapsels te ontwerpen en te kleuren. Het boek stimuleert je om op een eigenzinnige manier looks te bedenken en uit te werken. Creëer trendy hair & make-up looks van nu, maar ook in inspirerende internationale thema’s. Er is ruimte om heerlijk weg te dromen en om zelf te tekenen, te ontwerpen, te kleuren en te creëren. Daarnaast geeft het boek praktische beautytips die je leren hoe je de perfecte eyeliner neerzet of hoe je je nagels manicuurt. 

Create the look!

Het Beauty Doeboek besteedt veel aandacht aan inspirerende cultuurthema´s zoals Arabische make-up & henna handschilderingen, Japanse geisha make-up, de maskerade van het Venetiaanse carnaval en het kleurrijke Mexicaanse feest Dia de la Muerte. De illustraties zijn speels, veelzijdig en de opdrachten geven veel ruimte voor eigen interpretatie en creativiteit. Een heerlijk boek om samen of in je eentje in weg te dromen of om mee aan de slag te gaan. Have fun & create the look!

Verkrijgbaar via de boekhandel of online bij Bruna.nl en Bol.com  verkrijgbaar voor € 14,95.

Idee, illustraties en tekst: Bonny Thomassen
Vormgeving: Kukel Kuipers Ontwerpers
Uitgever: Caplan Publishing
ISBN: 978-90-793839-0-0

‘Lees Magazine’ van Bol.com interviewde Bonny over Het Beauty Doeboek. Heb je zin om het interview te lezen? Klik dan op de button hieronder;

Preview Beauty Doeboek:

inkijkexemplaar